Independent professional in branding and visual identity.

Re-Branding Bliqsem

INPUT:

het bedrijf: Bliqsem inspireert en verbindt ondernemers
en ondernemende organisaties zodat ze sneller kunnen inspelen op veranderingen in de omgeving. Dit doen we door middel van sessies, academy en adventure.

Ambitie: Het herladen van het merk Bliqsem, product propositie, communicatie template ontwikkelen.

 

OUTPUT:

concept: 

we move forward from now on.

Doormiddel van de gedefinieerde producten en net vereenvoudigen van de communicatie stijl de doelgroep van ondernemers en organisaties eenvoudiger kunnen overtuigen van de dienstverlening en ondernemerschap stimuleren door te inspireren. 

Design: Om het merk goed neer te zetten zonder zijn al opgebouwde herkenbaarheid te verliezen is het her-ontworpen logo is een vereenvoudiging van alle elementen die er eerder al in zaten. alleen zijn alle elementen aan de hand van het concept gedefineerd. zo is het kader ipv stationair voorwaarts georiënteerd en vormen de letters van het woord Bliqsem de bliksemschicht. 

het huisstijl concept is kaderen om te focussen zonder zijn identiteit te verliezen. een aantal kaders is ontwikkeld voortkomend uit de vormgeving van het logo, die ruimte biedt voor een thema citaat of een uitspraak. maar die forceert om de boodschap kort te houden. zodat de boodschap is de social media artikelen en presentaties kort krachtig zijn.