Independent professional in branding and visual identity.
Swkls_visual_foto.jpg

Swkls Architects

Swkls Architects Branding

Swkls Architects Branding

 Waar Ronald Swinkels Architetects veel afkomst reflecteert is het weinig modern, abstract, en inspiratievol. De volledige tegenhanger hiervan zou iets als S-Architects kunnen zijn maar dat toont amper afkomst.     Door middel van het abstraheren van de huidige naam naar een minimaal aantal karakters is een manier gevonden om een reflectie van afkomst te combineren met een bepaald niveau van abstractie om richting en vorm te geven aan de toekomst. Waardoor de naam zich op een spanningsveld richting de toekomst bevindt en het bedrijf schaalbaar is geworden.

Waar Ronald Swinkels Architetects veel afkomst reflecteert is het weinig modern, abstract, en inspiratievol. De volledige tegenhanger hiervan zou iets als S-Architects kunnen zijn maar dat toont amper afkomst.

 

Door middel van het abstraheren van de huidige naam naar een minimaal aantal karakters is een manier gevonden om een reflectie van afkomst te combineren met een bepaald niveau van abstractie om richting en vorm te geven aan de toekomst. Waardoor de naam zich op een spanningsveld richting de toekomst bevindt en het bedrijf schaalbaar is geworden.

swkls1.jpg
swkls1.jpg
MockupDesk1-2.jpg
swkls2.jpg
swkls-Business-card.jpg